Summer. It's so simple, good and easy.



Tänään minulla oli vapaa lauantai, joten
kulutin hengaamalla sen kaupungilla.
Turun kauppatori, kukkaset ja vihannekset,
aurinko ja lämpö,
iloiset ihmiset ja katusoittaja,
joka soittaa "I did it my way". 
Kiitos ihana päivä, 
sinua juuri kaipasin. 


Kesävihanneksia on helppo ja nopea pilkkoa uunipellille.
Maustamiseen sopii oliiviöljy, balsamico, suola ja pippuri. 
Ripaus ehkä timjamia tai rosmariinia. 

Jälkkäri syntyy kauden marjoista, 
vaniljavanukkaasta ja suklaahippukekseistä.


Tällaisia suloisia raakasuklaita me myydään 
meillä töissä. 
Pakkohan tämä oli kuvata.


Kesä on niin vaivatonta, kun voi vain mennä
puutarhaan ja napsaista haluamiaan yrttejä. 

Litteät persikat on suuri suosikkini.


Tässä vielä kurkistus keittiöön. 
Tai oikeastaan sen sohvaan.
Oma kunnollinen toimiva keittiö, mikä onni ja autuus. 
Olen niin kiitollinen meidän uudesta keittiöstä joka päivä.

Kommentit