Syksyinen pavustuspäivä


Tänään oli ihana leppoisa vapaa aamupäivä ja 
innostuin tekemään papupyöryköitä. 
Reseptin löysin Chocochili-blogista
jossa Elina oli kokeillut ohjetta Jere Niemisen 
Vegaanin kotiruokakirjasta. 

Minulla ei ollut ihan näitä aineita, 
joten sovelsin hieman. 
Tein pyörykät valkoisista pavuista, 
lisäsin mukaan tuoretta persiljaa puutarhasta
ja punasipulia. 
Perunan korvasin porkkanalla.
Chilimausteita en laittanut paljoakaan.

Tuli todella herkullisia ja olivat helppotekoisia. 
Näitä pitää tehdä useamminkin. 


En ole paljoakaan tainnut kirjoitella meidän puutarhasta,
mutta se voi hyvin ja rehottaa mukavasti. 
Tänään pavustuspäivän kunniaksi 
noukin myös taittopapuja
ja keitin ne suolaliemessä. 
Satoa tulee vielä runsaasti lisää.

Taittopapujen päälle tein persilja-valkosipuliöljyä.
Yksinkertaista ja herkullista.

Kommentit