Ikkunalaudalla vihertää


Tomaatintaimet kasvavat ja rehottavat ikkunalaudalla.


Taustalla pojan kylvämää basilikaa. 

Nyt olisi jo aika kylvää kaikkea muutakin.
Ehtisköhän vielä tänään ennen töihin menoa.

Keväinen couscous-salaatti

Resepti
Keitä 4 annosta couscousia ohjeen mukaan
kasvisliemessä ja tilkassa öljyä. 
Mausta couscous sitruunalla, tuoreella persiljalla
ja valkosipulijauheella.
Lisää hmp-pussi, purkki kikherneitä
ja aurinkokuivattua tomaattia. 
Myös oliivit, linssit ja suolakurkku sopii.

Helppoa ja herkullista!

Kommentit

  1. Nami, en jostain syystä olekaan koskaan tehnyt couscousta Suomessa, vaikka ulkomailla se oli ihan tavallista ruokaa. Ranskassa tehdään paljon herkullisia pohjoisafrikkalaisia couscousruokia, niitäkin olen saanut maistella, mutta en silti ole tajunnut ostaa couscousia Suomessa. Kiitos kun muistutit! Täytyykin katsoa keskiviikkona, kun käyn kaupassa.
    Ihanaa viherrystä, ja satoakin saa jo, mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että sait vinkkiä reseptistä! Couscous on herkullista ja mikä mukavinta, aika huokean hintaistakin vielä. Ja siitä saa tosiaan monenlaisia ruokia mausteita vaihtelemalla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti