
Meillä vietetään kohta perhejuhlia.
Tänään kokeilin mustikkapiirakan reseptiä,
jota aion leipoa juhliimme.
Herkullistahan siitä tuli.
Toisin on valokuvauksen laita, heh.
Mustikapiirakan resepti
150g kasvismargariinia
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
tilkka soija- tai kauramaitoa
Päälle:
4 dl mustikoita
2-3 rkl perunajauhoa
0,5 dl sokeria
Paista 200°C.
Tee ensin pohja ja paista sitä 10 minuuttia.
Lisää marjat ja paista vielä 20 minuuttia.
Itse laitoin hieman enemmän jauhoja,
osan kaurahiutaleina.
Soijamaidon korvasin mehulla.
Sopii muna- ja maitoallergisillekin.
Mustikkapiirakan voi tarjota vaniljakastikkeen tai jäätelön kera
tai sitten nauttia ihan tällaisenaan.
Kommentit
Lähetä kommentti