Ryytisuolaa valmisteilla

Yritän juuri selvittää, että milloin elokuulla on pop up -ravintolapäivä. Eli päivä, jolloin ympäri Suomea järjestetään väliaikaisravintoloita. Sellainen teemapäivä pidettiin jo toukokuussa, mutta silloin en ehtinyt mukaan.

Tänään olen heti aamusta kerännyt lipstikkaa ja ripustanut kuivumaan. Loppuviikosta murskaan yrtin ja sekoitan merisuolan kanssa. Näin valmistuu Raunistulan ryytisuola. Jos pääsen mukaan osallistumaan pop up-ravintolapäivään, laitan näitä pienissä purnukoissa myyntiin.


Tänään innostuimme nuoremman poikani kanssa ajatuksesta askarrella tuulikelloja ja muita vimputtimia. Jos niistä tulee hienoja, annamme niitä lahjaksi tai laitamme myyntiin. En ole yleensä yhtään askartelijatyyppiä, mutta nyt innostuin.

PS! Löysinkin jo lisätietoa pop up -ravintolapäivästä. Seuraava järjestetään sunnuntaina 21.8. Täällä lisää tietoa. Muukkosten Majatalo on mukana rakkaudesta ruokaan!

Kommentit