Tein syksyistä pikaruokaa:
punajuuripihvejä.
Punajuuripihvit eivät ole nyt mitenkään
hienosti aseteltu persiljasilpun kanssa.
Lisäksi kaikki kuvat olivat enemmän tai
vähemmän tärhtäneitä.
Pahoitteluni.
Kamerani alkaa vetää viimeisiään,
joten mieheni tilasi minulle viikonloppuna
uuden kameran.
Uuden tulokkaan saapumista
täällä kovin jo odotellaan.
Pihvit oli helppo valmistaa.
Turvotin ensin noin 1dl tummaa soijarouhetta
mausteiden kanssa vedessä.
Lisäsin noin 1 dl vehnäjauhoja,
0,5 dl kaurahiutaleita,
soijakastiketta,
vihermaustetta, grillausmaustetta
sekä
tölkillisen etikkapunajuurisuikaleita.
Nopea paistaminen pannulla
ja valmista tuli.
Kommentit
Lähetä kommentti