Riisi-soijarouhepasteijoita

Kun muissa perheissä vietetään pitsaperjantaita,
vietetään meillä pasteijaperjantaita.

Kuvassa näkyy myös keittiömme uusi uuni.
Valkoinen söpöliini.

Riisi-soijarouhepasteijat on helppoja valmistaa
ja sopivat niin muna- kuin maitoallergisillekin.
Sekä kasvissyöjävieraille.

Riisi-soijarouhepasteijat

Keitettyä riisiä
Tummaa soijarouhetta
Sipulia
Mausteita
Lehtitaikinalevyjä

Tumma soijarouhe maustetaan sipulijauheella,
valkosipulilla, suolalla, soijalla, pippurilla, tomaattisoseella yms
Kaadetaan kiehuvaa vettä päälle ja annetaan soijarouheen hetki turvota.

Turvonnut soijarouhe ja sipuli (ja halutessa aurinkokuivattu tomaatti)
paistetaan paistinpannulla.
Sekoitetaan riisin kanssa.
Massaa kääritään taikinalevyihin,
paistetaan
ja herkutellaan.

Nautitaan tietenkin ketsupin, sinapin ja
kurkkusalaatin kanssa.

Kommentit

  1. Onpa todellakin söpöliini uuni, lisäksi erittäin herkullisen kuuloiset pasteijat!

    VastaaPoista
  2. Uuni on vielä kiertoilma-sellainen eli tykkään kovasti! Sekä ulkoisesti että toiminnallisesti. Ja piirakoista tuli todella meheviä ja maukkaita, nam!

    VastaaPoista
  3. Minkämerkkinen uuni on? Mistä noita saa?? Mahtava!

    VastaaPoista
  4. Tämä on ihan Ikean uuni. Ja hyvin on toiminut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti