Ulkona on hyytävän kylmä
ja taivaalta tihkuu jotain epämääräistä alas.
Onneksi sisällä on lämmintä ja aurinkoista.
ja taivaalta tihkuu jotain epämääräistä alas.
Onneksi sisällä on lämmintä ja aurinkoista.
Eilen innostuin kokeilemaan erilaisia juustokakkuja.
Tässä on ensimmäinen tuotos, mangokakku.
Kakku on tehty vegegelillä, sillä en halunnut käyttää liivatetta.
Päällä on hyytelösokerilla hyydytettyä mangososetta.
Ihan mukavan oloinen kakku.
Tässä on ensimmäinen tuotos, mangokakku.
Kakku on tehty vegegelillä, sillä en halunnut käyttää liivatetta.
Päällä on hyytelösokerilla hyydytettyä mangososetta.
Ihan mukavan oloinen kakku.
Mangokakku
Pohja:
150 g digestivejä
100 g margariinia
(Kakkuvuoka on suuri halkaisijaltaan,
siksi näin iso annos pohjaa.
Pohjan ohje on viitteellinen..)
Pohja:
150 g digestivejä
100 g margariinia
(Kakkuvuoka on suuri halkaisijaltaan,
siksi näin iso annos pohjaa.
Pohjan ohje on viitteellinen..)
Vaniljatäyte:
1 pkt flora vanilla 12%
2 dl maitoa
1 pss vegegeliä
Sekoita vegegel muuhun nesteeseen ja kiehauta sekoittaen.
Kaada pohjan päälle ja hyydytä.
Hyytyy nopeasti.
Tämä on varmasti helppo tehdä myös
maidottomilla riisi- tai kauravalmisteilla.
Kiille:
2 prk piltti mangososetta
2 prk vettä
2 dl hyytelösokeria
Neste kiehautetaan. Lisätään hyytelösokeri sekoittaen.
Nopea kiehautus ja kakun päälle levitys.
1 pkt flora vanilla 12%
2 dl maitoa
1 pss vegegeliä
Sekoita vegegel muuhun nesteeseen ja kiehauta sekoittaen.
Kaada pohjan päälle ja hyydytä.
Hyytyy nopeasti.
Tämä on varmasti helppo tehdä myös
maidottomilla riisi- tai kauravalmisteilla.
Kiille:
2 prk piltti mangososetta
2 prk vettä
2 dl hyytelösokeria
Neste kiehautetaan. Lisätään hyytelösokeri sekoittaen.
Nopea kiehautus ja kakun päälle levitys.
Kommentit
Lähetä kommentti