Myrskykin on niin erilainen

Syysmyrskyt ovat saavuttaneet Suomen. Näin kertoo uutiset ja kaverien statuspäivitykset. Yksi kertoo huojuvista puista ja toinen ikkunalasien helinästä ja kolmas sähkökatkoksista ja kynttilänvalosta.

Meillä väliaikaisasunnosta näkee vaan vastapäätä olevan suuren betonimöhkäletalon ja syksyisen näköisen pimeän kadun. Yleensä vastapäätä olevan yökerhon edessä heiluu lauma meluavia känniapinoita, mutta nyt ei näy edes niitä.

Kun hiivin parvekkeelle, painoin nenäni parvekelasiin ja katsoin vasemmalle, saatoin nähdä yhden (sic!) suuren vihreän puun sekä läheisen hotellin liput, jotka huojuivat syksyisessä koleassa illassa.

Koti-ikävä iski ihan täysillä. Myrskykin on niin erilainen täällä Turun keskustassa kuin Raunistulassa. Kaipaan myös meidän pihapiirin suuria vanhoja vaahteroita sekä takkatulen loimua. Voi kun pääsis jo kotiin!

Kommentit

  1. Voi että, pikaista kotiinpääsyä! Takkatulen loimussa kotona kun ulkona myrskyää, kuulostaa ihanalta.

    VastaaPoista
  2. Nuorempi poikamme sanoi juuri, että häntä niiiin jännittää kotiin paluu. Että minkälainen meidän uusi, remontoitu koti on. Ja niin jännittää minuakin! Toisaalta on ihana suunnitella ja haaveilla uudesta kodista, eiköhän me sinne kohta päästä.

    Tänään luin muuten kahvilassa keväistä koti ja keittiö -lehteä ja oli hauska huomata, että siellä oli esitelty monia koteja, joiden väriratkaisuja me ollaan suunniteltu uuteen kotiimme.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti