CIAO! Caffe

Eilen vietin hauskan päivän shoppaillen teinimme kanssa. Kävimme ostamassa vähän vaatetta koulun alkamisen kunniaksi ja poika sai pitkään toivomansa longboard skeittilaudan. Vielä kun kotiarestikin hänen osaltaan päättyy, on elämä yhtä juhlaa.

Shoppailun lopuksi kävimme juomassa kahvit CIAO! Caffe italialaiskahviossa. Oli ihana vain istua ja nauttia herkullisesta kahvista. Miten pienet ja yksinkertaiset asiat voivatkaan olla niin nautinnollisia!

Kotona olemme jo parina iltana sytyttäneet tulen takkaan torjumaan illan koleutta. Meillähän ei ole tällä hetkellä muuta lämmitysjärjestelmää käytössä. Takkatulen kohinaa ja puiden ropsahtelua takassa on ihana kuunnella. Se on niin kotoisaa.

Eilen tuli muuten Yle ykköseltä aivan ihana ja kaunis elokuva Elämä kierrättää. Elokuva, jonka haluan nähdä uudelleen ja jonka kaltaisia katsoisin mielelläni lisää. Ne ovat koskettavia, elämänmakuisia, mutta ei kuitenkaan ahdistavia. Lähes täydellisisä siis.

Kommentit

  1. Mun blogissa on sulle tunnustus, koska tykkään kovasti lukea teidän elämästä ja "kuulla" teistä useammin.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Näyttää siltä, että meistä kuulee remontin merkeissä lähiaikoina. Vaan hyvässä lykyssä kaikki on ohi jo lokakuun alkuun. Siltä ainakin nyt näyttää, jee!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti