Leppoisaa mittumaaria!

Keskikesän juhla on täällä! Vaikka sääennusteet lupasivat kurjaa ja myrskyisää ilmaa, on meillä Raunistulassa keskikesän juhlaa vietetty hyvinkin aurinkoisissa tunnelmissa ystävien kesken.

Toista oli torstaina, kun suuntasimme katsomaan kesäteatteria Samppalinnan kesäteatteriin. Kun työnsin nenäni ulos ovesta, vihmoi vettä vaakasuorassa ja tuuli hurjasti. Onneksi osasin vanhasta kokemuksesta pakata kassiin lämpimän pyllynalusen ja huovat, joihin kietoutua. Kannatti lähteä, sillä katsomo oli katettu ja loppunäytöksestä saatiin nauttia viehättävässä ilta-auringossa. Näytelmä, Blondi -legally blonde - oli hauska ja harmiton ralli, joka sai mielen hyvälle tuulelle.

Juhannusvieraiden kanssa huristelimme pitkin hiljaista, aurinkoista kaupunkia. Kävimme tsekkaamassa kaikki kulttuurisaunat sipulista kuutioihin, ajelimme förillä, nautimme jäätelöä ja tunnelmaa jokilaivalla, kastelimme varpaat meressä ja kuuntelimme huvimajassa merenalaisia ääniä. Kotikaupunkini Turku on täydellinen kesäkaupunki!

Ja mikäs tässä on ollessa, vihdoin alkoi kesäloma :)


Kotiin on ihana saapua, kun kotiovella tuoksuu Valamonruusu.
Helsingin vieraat kertoivat, ettei Helsingin ruusuista kuulu samanlaista pörinää kuin Raunistulan ruusuista. Minne lie heidän pörriäiset kadonneet.


Juhannussauna 2011.
Saunan jälkeen kävimme ensiavussa hoitamassa miehen palaneen pakaran.
Klassinen juhannus siis.


Pionit maljakossa.
Sateelta pelastetut kaunottaret.


Timjami sulostutti kahvipöytämme ja toimi pöytäliinan painona.

Kommentit