Kesäinen retki Kemiöön


Kemiössä meren äärellä.


Mieheni osti minulta kysymättä pojallemme täytettävän kumiveneen. Perämoottorilla. Tämä aiheutti hieman "keskustelua" perheessämme. Tänään kuitenkin pakkasimme pojan ja veneen autoon ja suuntasimme tuttavaperheen kesäasunnolle Kemiöön. Päivä oli aurinkoinen ja vesi lämmintä. Vene kulki sulavasti ja minä pääsin lopullisesti talviturkistani meressä.

Kemiö on kaunis saari ja ihastuttava retkeilykohde. Kemiössä on tarjolla runsaasti kulttuuria, sillä saarella asustelee iso liuta pienyrittäjiä, käsityöläisiä, taiteilijoita ja valokuvaajia. Erinomainen retkikohde kotimaanseikkailijoille.


Lilja ystäviemme kesäasunnolla.


Mansikanmyyntipaikan vieressä oli lampaita,
joita piti tietenkin rapsuttaa.


Tuttavamme asuvat aivan Westersin puutarhan vieressä. Aivan ihana paikka! Ostin pienestä myymälästä rautaisen pidikkeen ulko-ovellemme sekä kiemuraisen kukkakepin, jonka nokassa istuu kukko, kukkapenkkiimme. On hauska saada tarpeellisia ja käytännöllisiä muistoja retkiltä. Ranskastahan ostimme viime vuonna pöllöä esittävän tuulikellon, joka nyt iloisesti kilahtelee pihallamme.

Mieheni maisteli Westersin kahviossa kotimaista absinttiä ja minä kupin kahvia herkullisen suklaatortun kanssa. Westersin isäntäväki oli erittäin ystävällistä ja puheliasta. Tänne on mukava tulla toistekin!

Kommentit